Dette blogginnlegget er skrevet av Kathrine Kragøe Skjelvan fra Glutenogmelkefri.com

Enten du bare liker det grovt eller du trenger glutenfri kost er disse gode for både kropp og sjel – de smaker godt, metter og gir magen masse fiber å jobbe med. Disse glutenfrie knekkebrødene smaker utrolig godt med en nøytral smøreost og spekepølse på. Tåler du ikke melk finnes det soyabaserte smøreoster med god smak både naturell og med tilsatte urter.
I oppskriften har jeg brukt mandler, disse kan med fordel byttes ut med for eksempel hampfrø. Selv liker jeg å eksperimentere og blande etter eget ønske og med utgangpunkt i kjøkkenskuffens innhold – her er mulighetene mange!

Liker du ikke kokos kan du erstatte kokos med noe du liker -som for eksempel knuste linfrø!

Tips:
Tåler du gluten bytter du ut de glutenfrie havregrynene med ordinære havregryn og bruker hvete eller havremel i stedet for glutenfritt mel.