Bakelyst Bakelyst

For oss som liker å bake

  • Boller og brød
  • Kaker
  • Sjokolade
  • Smått og godt
  • Allergivennlig
  • Om oss
  • Personvern og cookies
i Boller og brød på 4. september 2015 4. september 2015

Gulrothorn

Dele Facebook Twitter Pinterest Google+ Email
Levert av: Anita Bakker. Foto: Svein Brimi
Levert av: Anita Bakker. Foto: Svein Brimi

De finrevne gulrøttene gjør disse hornene ekstra saftige. De egner seg også fint til frysing, og blir som nystekt om du tiner dem i ovnen.

Lykke til!

Ute etter andre horn?

Gammeldagse horn med valmuefrø.

Velsmakende bringebærhorn.

Fylte horn med vaniljekrem.

bakst gulrot gulrothorn horn nybakt rundstykke

Dele denne

Forrige innlegg

← Den berømte fromasjkaken Charlotte Russe
Den berømte fromasjkaken Charlotte Russe

Neste innlegg

Hjemmelaget Snickers →
Hjemmelaget Snickers

Kan hende du også liker

Boller og brød Smått og godt

Tebriks

Vis innlegg
Boller og brød

Kanelsnurrer med flette

Vis innlegg
Boller og brød Tips og triks

Tre supre matpakketips

Vis innlegg
footer text
Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Bloggen ligger pa www.bakelyst.no, en tjeneste som eies av Egmont Publishing AS.