Focaccia smaker utrolig godt til en salat, lunsjbuffé eller suppe. Toppingen varierer du som du vil.
1 brød i stor langpanne
Mmm, bare å la seg friste når Anita baker focaccia.
Løs opp gjær i lunkent vann.
Tilsett honning, salt, olje og mel.
Elt deigen godt sammen. Den skal være løs.
Sett deigen til heving på et lunt sted til den har fått dobbel størrelse.
Dekk en langpanne med bakepapir. Hell deigen i formen og trykk den jevnt utover.
La deigen etterheve i 30 min.
Bruk fingertuppene og lag små groper i overflaten over hele focacciadeigen.
Ringle over med olivenolje og stikk ned grovhakkede soltørkede tomater, fetaost og oliven. Dryss på flaksalt og rosmarin.
Stek brødet ved 200° midt i ovnen i ca. 30 minutter. Avkjøl og del i biter.
ingredienser
Directions
Løs opp gjær i lunkent vann.
Tilsett honning, salt, olje og mel.
Elt deigen godt sammen. Den skal være løs.
Sett deigen til heving på et lunt sted til den har fått dobbel størrelse.
Dekk en langpanne med bakepapir. Hell deigen i formen og trykk den jevnt utover.
La deigen etterheve i 30 min.
Bruk fingertuppene og lag små groper i overflaten over hele focacciadeigen.
Ringle over med olivenolje og stikk ned grovhakkede soltørkede tomater, fetaost og oliven. Dryss på flaksalt og rosmarin.
Stek brødet ved 200° midt i ovnen i ca. 30 minutter. Avkjøl og del i biter.