Hjemmelagde wienerbrød

Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Levert av: Camilla Agerup. Foto: Anders Martinsen
Levert av: Camilla Agerup. Foto: Anders Martinsen

Mange tenker at det er en umulig oppgave å lage wienerbrød selv, men det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro. Hemmeligheten bak de mange sprø lagene med deig er at man må kjevle inn kaldt smør og brette deigen noen ganger. Denne kombinasjonen med kaldt smør og kjevling og bretting gjør at deigen legger seg i tynne lag og skaper den kjente wienerbrødeffekten.

Dette er en super oppskrift på hjemmelagde wienerbrød. Du kan bruke deigen til å forme wienerbrød som du ønsker.

Disse har artig åttetallsmønster og to typer fyll: bringebærsyltetøy og vaniljekrem.

NAM!

503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 623133


Varnish cache server