Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com

Håper at dere alle har det bra og at dere nyter den flotte sommeren.
I dag kan jeg firste dere med disse deilige bollene. Det er egentlig en pai i bolleform. Utrolig godt!
Lemon pie rolls
- 400 g hvetemel
-
35 g melkepulver
-
50 g sukker
-
¼ ts salt
-
50 g fersk gjær
-
½ dl lunkent vann
-
3 store egg + 1 eggeplomme (eggehviten kan du bruke til å pensle bollene med)
-
150 g smør
- Finrevet skall fra 1 sitron
- Lemon curd
- White Cloud Frosting
Forvarm ovnen til 180 ˚C.
Ha alle de tørre ingrediensene i en mikserbolle.
Rør sammen gjær og vann og tilsett gjærblandingen i det tørre.
Rør inn egg og smør.
Elt i ca. 20 minutter og kjør på middels hastighet.
I begynnelsen kan deigen virke for bløt, men etter 20 minutter blir den helt fin.
Sett deigen til heving i ca. 45 minutter i romtemperatur.
Etter 45 minutter kjevles deigen ut.
Riv over sitronskall og bre over 1-2 dl lemon curd, oppskriften finner du her.
Rull det sammen som en pølse og skjær det i passende biter.
Sett det hele i oven på 180 grader i cirka 9-12 minutter eller til bollene får en gylden farge.



Lag White cloud frosting, du finner oppskriften her.

Ha frostingen over i en sprøytepose eller bruk en skje, og legg en deilig «cloud» med frosting på toppen.


Du kan brenne toppen med en brenner, eller sette brettet tilbake i ovnen på høy varme i et par minutter til du ser det blir brunt på toppen.

Supergodt å servere med litt lemon curd på toppen, du finner oppskriften på lemon curd her.


Dette er 100 % yumminess, og etter min mening smaker disse enda bedre enn sitronpai selv om det er min favorittpai … Men når bollen er så myk og god i smak, og toppet med white cloud frosting og lemon curd, ja da er dette er det ultimate for meg denne sommeren.
Lag disse bollene du også, jeg er sikker på at du kommer til å elske dem.

Jeg håper dere ble fristet. Ønsker dere en fantastisk sommer videre.
Varme klemmer fra meg til deg,
Love, Manuela