Pesto- og avocadosnurr

Pesto- og avocadosnurr

Disse deilige og fargerike brødene serverte jeg til tomat-og gulrotsuppa vi hadde her om dagen. Disse passer som tilbehør til mye.

Oppskrift av: Tove Holter

Ingredienser

350 g

mel

1 ss

sukker

1.5 ts

salt

2 dl

Skummet melk fingervarm

1 stk

egg

100 g

Romtempert smør

Pesto- og avocadosmør

150 g

Romtemperert smør

100 g

avocado

100 g

parmesan

smak til med salt

Slik gjør du det:

25 småbrød ble lagd av
Varm melken. Elt sammen mel, sukker, salt, melk og egg. Ha i litt og litt av smøret og gjæren. Eltes i ca. 10 minutter.
Deigen hevet i 1 time.
På slutten av deigens hevetid lager du Pesto- og avocadosmøret. Kjør alt foruten saltet i en foodprosessor.
Jeg delte ferdighevet deig i to, kjevlet den ut i ønsket størrelse og fordelte halvparten av pesto- og avocadosmøret utover.
Brødene ble stekt på 200 grader i ca. 17 minutter.