i Boller og brød på 16. juli 2015 16. juli 2015 Sørlandsboller Dele Facebook Twitter Pinterest Google+ Email Foto: Svein Brimi Disse bollene er fylt med fløyelsmyk vaniljekrem og er toppet med mørk sjokolade. For en god kombinasjon! Du kan gjerne bruke ferdigkjøpt vaniljekrem (ca. 3 dl) i stedet for hjemmelaget. Lykke til! boller hveteboller sjokolade sørlandet sørlandsboller vanilje vaniljekrem Dele denne Forrige innlegg← Pasjonsfruktmousse i sjokoladeskåler Pasjonsfruktmousse i sjokoladeskåler Neste innleggSarah Bernard i langpanne → Sarah Bernard i langpanne Kan hende du også liker Boller og brød Smått og godt Glutenfrie kokosmakroner Vis innlegg Boller og brød Kaker Bollekake med sitronsmak Vis innlegg Boller og brød Sjokolade Boller med sjokoladetopping Vis innlegg