Nytt år og nye takter? Dette sunne og knasende gode knekkebrødet lager du enkelt selv!
1 porsjon gir ca. 30 stk.
Ha alt det tørre i en bakebolle. Tilsett vann og salt og rør alt sammen.
La det stå og svelle i 5–10 minutter.
Hell blandingen tynt utover et bakepapir, kan hende du må benytte to stekeplater for at det skal bli tynt nok. Bruk en slikkepott eller hendene for å stryke det jevnt utover.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i ca. 1 time, men etter 10 minutter må du ta dem ut av ovnen og rute dem opp i passe størrelser med et pizzahjul. Sett så inn igjen i ovnen og stek videre ca. 50 minutter til de er tørre og sprø.
Brekk knekkebrødene forsiktig fra hverandre og la dem avkjøles helt på rist. Knekkebrødene holder seg flere uker om de oppbevares i en tett boks.
ingredienser
Directions
Ha alt det tørre i en bakebolle. Tilsett vann og salt og rør alt sammen.
La det stå og svelle i 5–10 minutter.
Hell blandingen tynt utover et bakepapir, kan hende du må benytte to stekeplater for at det skal bli tynt nok. Bruk en slikkepott eller hendene for å stryke det jevnt utover.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i ca. 1 time, men etter 10 minutter må du ta dem ut av ovnen og rute dem opp i passe størrelser med et pizzahjul. Sett så inn igjen i ovnen og stek videre ca. 50 minutter til de er tørre og sprø.
Brekk knekkebrødene forsiktig fra hverandre og la dem avkjøles helt på rist. Knekkebrødene holder seg flere uker om de oppbevares i en tett boks.