Verdens beste glutenfrie skolebrød

Dette blogginnlegget er skrevet av Kathrine Kragøe Skjelvan fra Glutenogmelkefri.com

Gluten- og melkefrie skolebrød
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Det er ingen hemmelighet at de fleste som ikke tåler gluten, savner skikkelig gode boller og søtbakst. Disse er himmelsk gode og lette å bake! De smuler ikke, er ikke tørre og deigen klisser ikke. Hva mer kan man ønske seg?

Gluten- og melkefrie skolebrød
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Som topping kan du velge å bruke kakestrø eller den gode gammeldagse kokosen. Skal du bruke kakestrø, må du passe på at den ikke inneholder gluten eller melk. Jeg anbefaler ikke å pynte flere boller enn de som skal spises, da det ikke fungerer så bra å tine eller fryse boller med melis på.

Denne oppskriften er laget med mandelmelk og smøremyk rapskokos, tåler du melk, bruker du vanlige meieriprodukter