Har du noensinne lagd minibrød? Ikke bare ser de utrolig lekre ut, men de smaker også helt fantastisk. Smør brødet med mykt smør og nyt. Bon Appétit!
Ingredienser:
Ymerbrød
- 2 dl hvetemel
- 2 dl grahams mel
- 2 dl siktet rugmel
- 2 ts natron
- 1 dl linfrø
- 1 ts salt
- 1 dl tørket aprikos (hakket)
- 1 dl hasselnøtter (hakket)
- 5 dl surmelk
- 1 dl mørk sirup
- Havregryn til topping
Pisket smør
- Smør
- Persille
- Svart pepper
- Kaviar
- Gressløk
Slik gjør du
- Bland surmelk og sirup i en bolle.
- Hakk aprikos og hasselnøtter og bland det sammen med det overstående.
- Tilsett de tørre varene i Kenwood Chef Sense XL kjøkkenmaskin KQL6300.
- Hell blandingen i små former og topp med havregryn.
- Stek brødet på 200 grader i ca. 15 minutter.
- Visp romtemperert smør til det er hvitt og luftig. Tilsett kaviar, svart pepper, hakket persille og gressløk, og topp med olivenolje og fingersalt.