Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Jeg starter hver dag med en varm, deilig cappuccino.
Etter at jeg oppdaget disse browniesene her, er det imidlertid fristende å starte hver dag med en cappuccinobrownie i stedet….
Utrolig god kake er det i hvert fall uten tvil!
Ingredienser:
♥ 225 g smør
♥ 2,5 dl lysebrunt sukker
♥ 4 store egg
♥ 2 ts bakepulver
♥ 1 ts kakao
♥ 3,5 dl hvetemel
♥ 3 ss pulverkaffe
♥ 2 ss varmt vann
Hvit sjokoladekrem:
♥ 50 g smør
♥ 100 g hvit sjokolade
♥ 3 ss melk
♥ 4 dl melis
Pynt:
♥ kakaodryss
Fremgangsmåte:
Pisk mykt smør sammen med lysebrunt sukker. Pisk inn eggene. Sikt i mel, kakao og bakepulver og bland til en jevn deig. Rør pulverkaffe ut i varmt vann og ha i til slutt. Deigen skal bli glatt og klumpfri.
Ha deigen i en bakepapirkledd liten langpanne (ca 20×30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 30-35 min (den ferdigstekte kaken skal fortsatt virke litt bløt i midten).
Smelt smør, melk og hvit sjokolade over svak varme. Ta kjelen av platen og rør i melis til en glatt krem. Smør glasuren over kaken. Sikt over litt kakao og del kaken opp i passe store firkanter.
Så er kaken klar til å nytes!
♥ ♥ ♥ ♥