Crunchy apple bars

Dette blogginnlegget er skrevet av Nina Gholami fra ninasbaking.blogg.no

Foto: Nina Gholami/ninasbaking.blogg.no
Foto: Nina Gholami/ninasbaking.blogg.no
Foto: Nina Gholami/ninasbaking.blogg.no
Foto: Nina Gholami/ninasbaking.blogg.no

Det er noe med eplekaker jeg ikke klarer å motstå, spesielt den gode lukten som vandrer av sted fra kjøkkenet og rundt i hele huset. Dette var en skikkelig trøstekake, og med litt iskrem til kunne jeg ikke legge den fra meg.

Disse eplekakene har sprø topping, eplefyll med masse kanelsmak og en myk kjeksbunn. Jeg hadde noen tranebær i skapet og brukte det i oppskriften, derfor vil jeg råde dere om å bruke tranebær dersom det ligger tilgjengelig. Det slår heller aldri feil med sjokoladebiter på, selv hvor usunt det blir i lengden, vi kan vel trøste oss selv med å skylde på at det er helg – og da er vel alt lov! Husk iskrem til.

Jeg lagde kaken i en medium stor langpanne, men jeg råder dere til å bruke en stor langpanne dersom du ønsker å ha en litt tynnere bunn. Bunnen er veldig myk og god, men for å gå i kombinasjon med eplefyllet og den sprøe toppingen, bør den kanskje trimmes litt ned. Jeg var veldig spontan da jeg lagde denne og tenkte egentlig ikke over størrelsen på langpanna.

Men for all del, jeg kunne gomlet i meg all kjeksbunnen på kort tid dersom jeg hadde mulighet til det, så størrelsen på langpanna kan du gjerne velge selv. Er kun avhengig av smak og behag, og det finner man raskt ut av etter å ha prøvesmakt litt.

503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 1217630


Varnish cache server