
Dette er en svært annerledes marsipankake enn det vi er vant til. Når vi tenker på marsipankake er det som regel en slik marsipankake vi ser for oss.
Men, Rachel Khoo overrasker. Nå er hun i gang med en ny tv-serie på BBC Lifestyle.
Denne gangen er det en marsipankake på menyen.
Skjønt, marsipankake? Vel, det er altså ikke en tradisjonell marsipankake med marsipanlokk vi har med å gjøre. Som kjent lages marsipan av mandler (sukker og egg). Og Khoo lager en slags paste av mandler, sukker, litt mel, smør og egg. Denne er halvveis flytende, og «marsipanen» steker du altså (på bunnen) til den stivner. Først når denne er avkjølt kan du smøre på melisglasur – og sette på bringebærene. Bringebærene fester seg elegant i melisglasuren.
Du kan bruke alle slags bær til å pynte denne marsipankaken. Det er heller ingenting i veien for å bruke frukt, for eksempel plommer, fersken eller aprikoser.