Jordbærpai med vaniljekrem og marengs

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.

Jordbær pai Bakelyst 1

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Nå som de norske jordbærene er i butikken er det bare én ting å gjøre; hive seg rundt å spise så mange som mulig mens de enda er i sesong! Disse bærene er ekstra søte og aromatiske, og trenger ikke så mye hokus pokus rundt seg. Spis dem som de er, eller med fløte og sukker, og når du er lei av det… i denne paien!

Denne paien stekes ikke med selve jordbærene, så de beholder sin faste konsistens, og friske smak. Det er kun bunnen som skal stekes, og så topper du med ferdiglaget vaniljekrem, friske jordbær, og noen dotter med marengs. Enkelt, sommerlig og veldig godt!

Jordbær pai Bakelyst 2

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Vil du være litt eventyrlysten kan du finhakke litt peppermynte og vende sammen med bærene før du legger dem på, eller du kan mikse inn finhakket sitronskall i vaniljekremen!

Kommentarer

Annonse:

Kaker