Prøv denne nye og gode vrien på eplekaken! Den smaker veldig godt sammen med vaniljeis, og gjerne ekstra Daim-kuler. Det er en stor oppskrift, så det blir to kaker.
1 porsjon gir to kaker.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Smelt smør og ha i melk.
Sikt det tørre inn i eggedosisen vekselvis med væsken.
Del epler i biter og bland det i røren sammen med Daim-kuler.
Hell røren i smurte kakeformer; en stor og en litt mindre.
Stek kaken ved 175 grader i ca. 55 minutter. Sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig stekt.
ingredienser
Directions
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Smelt smør og ha i melk.
Sikt det tørre inn i eggedosisen vekselvis med væsken.
Del epler i biter og bland det i røren sammen med Daim-kuler.
Hell røren i smurte kakeformer; en stor og en litt mindre.
Stek kaken ved 175 grader i ca. 55 minutter. Sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig stekt.