Myk, saftig og momsete. Klassiske formkaker smaker utrolig godt og tar ikke lang tid å lage.
Brødform 1 1/2 liter/1 kake
Visp smør og sukker hvitt og visp inn eggene, ett og ett om gangen.
Visp inn mel, bakepulver og vaniljesukker.
Hell røren i en smurt brødform og dryss over blåbær.
Stek på nederste rille ved 180° i 25–30 min.
Server med kun et melisdryss, eller sammen med vispet krem.
Har du ikke blåbær, prøv for eksempel friske bringebær eller skogsbærblanding.
I Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å bake, sylte, safte eller hermetisere akkurat slik som bestemor gjorde det. Konditor Sverre Sætre deler oppskrifter og sine beste tips i den flotte boken, utgitt på Press forlag.
Hvilken bærkake er favoritten din?
Post svaret ditt i innlegget vårt på Facebook før mandag 6.1.2020 kl 12.
Kanskje akkurat du vinner den flotte boken til Sverre Sætre?
ingredienser
Directions
Visp smør og sukker hvitt og visp inn eggene, ett og ett om gangen.
Visp inn mel, bakepulver og vaniljesukker.
Hell røren i en smurt brødform og dryss over blåbær.
Stek på nederste rille ved 180° i 25–30 min.
Server med kun et melisdryss, eller sammen med vispet krem.
Har du ikke blåbær, prøv for eksempel friske bringebær eller skogsbærblanding.
I Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å bake, sylte, safte eller hermetisere akkurat slik som bestemor gjorde det. Konditor Sverre Sætre deler oppskrifter og sine beste tips i den flotte boken, utgitt på Press forlag.
Hvilken bærkake er favoritten din?
Post svaret ditt i innlegget vårt på Facebook før mandag 6.1.2020 kl 12.
Kanskje akkurat du vinner den flotte boken til Sverre Sætre?