Fudge brownies

E95A6044

Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com. Alle foto: Manuela Kjeilen. 

E95A6077

Manuelas fudge brownies  ( 15–18 browniebiter)

300 g mørk sjokolade (minst 70%)

150 g usaltet smør

4 store egg

350 g sukker

60 g mel

20 g kakao

½ ts havsalt

1 ts vaniljepaste

Fremgangsmåte

Ha sjokolade i en bolle sammen med smør, og smelt det over et vannbad.

Ha egg, sukker og vanilla paste i en annen bolle og bland det lett sammen før du rører inn den smeltede sjokoladeblandingen. Det som er viktig å huske på er at duikke visper mer enn høyst nødvendig etter at eggene er tilsatt – maks 30 sekunder.

Bland sammen mel, kakao og salt, og vend det inn i røren med en slikkepott, Maks 30 sek.

Hell røren over i en form som er minst 25 x 30 cm og kledd med bakepapir. Stek den på 170 °C i 25 minutter, ikke lenger. Avkjøl browniesen helt.

Sett den avkjølte browniesen i fryseren i 30 minutter før den skjæres opp, da blir det lettere å få fine biter.

Ha en fin kveld videre

love_manuela_handwritten_pink2