Vi har knepet inn på sukkermengden i denne saftige sjokoladekaken og droppet glasuren. Godt valg for kakemonser som ikke glad i for søte kaker, eller må tenke på sukkermengden.
Kakeform 24 cm i diameter
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Brekk sjokoladen i biter og smelt den sammen med smør på svak varme.
Sikt inn det tørre i eggedosisen og rør inn smeltet smør/sjokolade og vann.
Hell røren i en smurt form og stek i ovn ved 180° i 40–45 min. Avkjøl på rist.
Ønsker du å redusere sukkerinntaket, er det flere alternativer å velge imellom.
Sukrin, sukrinmelis med stevia og sukrinpluss er gode alternativer til sukker. Disse er naturlige og ikke kunstig fremstilt.
Sukrinpluss kombinerer sukkerkonsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som ofte kan kjennes i steviaprodukter.
ingredienser
Directions
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Brekk sjokoladen i biter og smelt den sammen med smør på svak varme.
Sikt inn det tørre i eggedosisen og rør inn smeltet smør/sjokolade og vann.
Hell røren i en smurt form og stek i ovn ved 180° i 40–45 min. Avkjøl på rist.
Ønsker du å redusere sukkerinntaket, er det flere alternativer å velge imellom.
Sukrin, sukrinmelis med stevia og sukrinpluss er gode alternativer til sukker. Disse er naturlige og ikke kunstig fremstilt.
Sukrinpluss kombinerer sukkerkonsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som ofte kan kjennes i steviaprodukter.