Klassisk hverdagskake som scorer like høyt på festbordet. Denne er glutenfri og like god etter et opphold i fryseren.
Stor langpanne
Smelt smør i en liten kjele, avkjøl noe.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Sikt kakemiks, kakao og vaniljesukker i eggedosisen og vend forsiktig inn.
Hell i smeltet smør og rør forsiktig sammen.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og dryss over nøtter.
Stek kaken midt i ovnen ved 175° i 40 minutter.
Den skal være litt seig.
Avkjøl før servering.
Kaken er like god etter et opphold i fryseren.
ingredienser
Directions
Smelt smør i en liten kjele, avkjøl noe.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Sikt kakemiks, kakao og vaniljesukker i eggedosisen og vend forsiktig inn.
Hell i smeltet smør og rør forsiktig sammen.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og dryss over nøtter.
Stek kaken midt i ovnen ved 175° i 40 minutter.
Den skal være litt seig.
Avkjøl før servering.
Kaken er like god etter et opphold i fryseren.