Disse julekakene rekker sjelden innom kakeboksen før de blir spist opp! Havreflarn er knasende gode og nærmest karamelliserte småkaker som mange lager til jul.
1 porsjon gir ca. 40 stk.
Smelt smør og bland med havregryn.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Vend inn havregryn, smør og bakepulver.
Sett deigen på bakepapirkledd stekeplate med to teskjeer. De vil flyte utover, så ikke ha mer enn 8–10 flarn pr. brett.
Sett stekebrettet midt i ovnen og stek på 200 grader i ca. 5 minutter, eller til flarnene er gylne med mørkere kanter.
Avkjøles på rist, eller om du ønsker at de skal være litt bøyde, henger du dem over et kjevle.
ingredienser
Directions
Smelt smør og bland med havregryn.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Vend inn havregryn, smør og bakepulver.
Sett deigen på bakepapirkledd stekeplate med to teskjeer. De vil flyte utover, så ikke ha mer enn 8–10 flarn pr. brett.
Sett stekebrettet midt i ovnen og stek på 200 grader i ca. 5 minutter, eller til flarnene er gylne med mørkere kanter.
Avkjøles på rist, eller om du ønsker at de skal være litt bøyde, henger du dem over et kjevle.