Hei alle sammen!
Det er fint å kunne servere gjester noe som er lett å lage og som i tillegg er supergodt!
Jordbærkake er en favoritt hos meg. Det er en deilig kake som ikke er laget med smør, men med pisket krem. Den er perfekt å servere med ferske jordbær-
Strawberry Shortcake
225 g hvetemel + 15 g maisenna
2 ts bakepulver
230 g sukker
3 1/2 dl kremfløte
1 vaniljestang (frøene)
3 store egg, romtemperert
Melis, til pynt
Ekstra
Ferske jordbær
Pisket kremfløte
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 190 ˚C.
Ha sukker, kremfløte og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle. Miks det fluffy i ca. 3 minutter.
Tilsett egg og miks til alt er godt blandet i ca. 30 sekunder.
Sikt hvetemel godt sammen med maisenna og bakepulver. Gjenta gjerne en andre gang for best mulig resultat.
Sikt melblandingen i røren.
Spray en bundtform eller en vanlig rund form med matfett og sikt litt mel i den. Fordel røren i formen.
Sett det hele i ovnen ved 190 ˚C i ca. 30 minutter.
Kaken avkjøles i formen i minst 15 minutter for du snur den opp ned.
Dryss den avkjølte kaken med melis og server den sammen med ferske jordbær og pisket kremfløte.
Dette er så godt.
Håper dere ble fristet!
Varme klemmer fra meg til deg.
Love, Manuela