Kirsebærkyss

Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Levert av: Camilla Agerup. Foto: Anders Martinsen

Levert av: Camilla Agerup. Foto: Anders Martinsen

«Kirsebærkyss» … Da jeg så denne kaketittelen i Hjemmet tenkte jeg at den var litt spesiell, men etter å ha lest oppskriften, synes jeg at kaketittelen passer helt perfekt!

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Dette er en virkelig fristende kake, men nydelige og spennende smaker og vakker farge. I hvert fall frister den meg!!!

Kakebunnen er velkjent fra før, og består av en marengsbunn som blandes med hakkede valnøtter og knuste Ritzkjeks. En slik bunn smaker nydelig med mange slags kremer, bær og frukter. Prøv den for eksempel med vaniljekrem og bær eller med sjokoladekrem og raspet sjokolade.

Jeg er ikke i tvil om at kaken smaker utrolig godt med kirsebærkompott, pisket krem og sjokolade!

Må absolutt testes…

Kommentarer

Annonse:

Kaker