
Kokosmakroner
200 g kokosmasse
115 g sukker
3 eggehviter
½ ts salt
1-2 ts vanilla bean paste
Dryss
Smeltet mørk sjokolade
Fremgangsmåte
Hell alle ingrediensene i en stor bolle, og sett deretter bollen over en kjele med kokende vann
Visp i blandingen til røren er 75 °C. Løft av bollen, tørk undersiden og dekk den med plastfolie
Sett bollen i kjøleskapet til dagen etter
Forvarm ovnen til 190 °C og dekk en stekeplate med bakepapir
Bruk en middels stor iskremskje og lag runde kuler av deigen, som nå er litt fastere
Sett dem utover stekebrettet
Stek disse småkakene i 15–20 minutter
Jeg liker mine kokosmakroner litt ekstra godt stekt, men prøv deg fram til hva du liker best
Dryss over litt smeltet sjokolade.
Håper det smaker!
Love Manuela
xoxo