Kokosmakroner med sjokolade

 1. Coconut
Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.
Alle foto: Manuela Kjeilen.

2.0

Kokosmakroner

200 g kokosmasse

115 g sukker

3  eggehviter

½ ts salt

1-2 ts vanilla bean paste

Dryss

Smeltet mørk sjokolade

Fremgangsmåte

Hell alle ingrediensene i en stor bolle, og sett deretter bollen over en kjele med kokende vann

Visp i blandingen til røren er 75 °C. Løft av bollen, tørk undersiden og dekk den med plastfolie

Sett bollen i kjøleskapet til dagen etter

Forvarm ovnen til 190 °C og dekk en stekeplate med bakepapir

Bruk en middels stor iskremskje og lag runde kuler av deigen, som nå er litt fastere

Sett dem utover stekebrettet

Stek disse småkakene i 15–20 minutter

Jeg liker mine kokosmakroner litt ekstra godt stekt, men prøv deg fram til hva du liker best

Dryss over litt smeltet sjokolade.

Håper det smaker!

Love Manuela

xoxo