Korintsukkerbrød fra 1814

Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Foto: Tine.no

Foto: Tine.no

Er det noe jeg synes er gøy, så er det å titte igjennom gamle kokebøker!  Det som er så stilig med gode kakeoppskrifter er jo at de aldri går av moten. Kakene smaker like godt nå som de gjorde før i tiden.  Smile

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Denne korintkaken er visst nok fra 1814.  Det skal være noen ekstra eggeplommer i deigen, som nok gjorde kaken litt mer eksklusiv enn vanlig på den tiden.

Server kaken med et melisdryss og pisket krem ved siden av og fortell dine gjester at kaken er fra 1814, så får du nok både interesserte og fornøyde blikk!

Kaken er fin å fryse. Et tips er å gi kaken et ekstra dryss melis når den er tint, så ser den som nylaget ut… Wink

Kommentarer

Annonse:

Kaker