Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

Hei alle dere!
Disse deilige minikremkakene er lagt av pisket kremfløte i stedet for smør.
De er lette å lage, og utrolig gode. Test det, du også!
Mini cream cakes
-
225 g hvetemel + 15 g maisenna
-
2 ts bakepulver
-
230 g sukker
-
3 1/2 dl kremfløte
-
1 vaniljestang (frøene)
-
3 store egg, romtemperert
-
melis, til pynt
Forvarm stekeovnen til 190 ˚C.
Ha sukker, kremfløte og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle. Miks det fluffy, ca. 3 minutter.

Tilsett egg og miks til alt er godt blandet, ca. 30 sekunder.


Sikt hvetemel godt sammen med maisenna og bakepulver.
Gjerne sikt det to ganger for best mulig resultat.
Sikt melblandingen i røren.
Spray en bundtform, drys den så med litt mel, eller bruk en vanlig rund form med matfett og sikt litt mel i den. Fordel røren i formen.
Sett det hele i ovnen ved 190 ˚C i ca. 30 minutter.
Rosa glasur:
- melis
- melk
- flytende glucose
- dråpe rosa pastafarge
Pynt eventuelt med ferske jordbær og pisket kremfløte
Eller glasur som du lager etter mengde du ønsker, jeg varmer glasur cirka 30 sek i mikro.