Minikaker med rosa glasur

Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

creamcake
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Hei alle dere!

Disse deilige minikremkakene er lagt av pisket kremfløte i stedet for smør.

De er lette å lage, og utrolig gode. Test det, du også!

Mini cream cakes

  • 225 g hvetemel + 15 g maisenna
  • 2 ts bakepulver
  • 230 g sukker
  • 3 1/2 dl kremfløte
  • 1 vaniljestang (frøene)
  • 3 store egg, romtemperert
  • melis, til pynt

Forvarm stekeovnen til 190 ˚C.

Ha sukker, kremfløte og frøene fra vaniljestangen i en mikserbolle. Miks det fluffy, ca. 3 minutter.

whippedvanillacream
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Tilsett egg og miks til alt er godt blandet, ca. 30 sekunder.

E95A2240
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

 

E95A6787
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Sikt hvetemel godt sammen med maisenna og bakepulver.

Gjerne sikt det to ganger for best mulig resultat.

Sikt melblandingen i røren.

E95A2268

Spray en bundtform, drys den så med litt mel, eller bruk en vanlig rund form med matfett og sikt litt mel i den. Fordel røren i formen.

Sett det hele i ovnen ved 190 ˚C i ca. 30 minutter.

E95A6424 E95A6440 E95A6455

E95A6815

Rosa glasur:

  • melis
  • melk
  • flytende glucose
  • dråpe rosa pastafarge

Pynt eventuelt med ferske jordbær og pisket kremfløte

Eller glasur som du lager etter mengde du ønsker, jeg varmer glasur  cirka 30 sek i mikro.

E95A6628

Logo-Manuela-2

503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 42825


Varnish cache server