Mokkakonfekt med jordbær og gullfisksnacks

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra Thevanillamonologues.blogg.no.

Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Denne gangen har jeg brukt en spennende søtet kondensert melk med mokkasmak, som jeg fant i en Tyrkisk frukt og grønt-butikk. Jeg elsker sånne butikker, de har som regel en helt amazing kvalitet på produktene sine, og bare lukten av krydder og frukt blandet sammen gjør meg lykkelig med en gang jeg kommer inn døren. Jeg kan virkelig bruke laaaangt over budsjettet i sånne butikker! Og du kan banne på at jeg alltid kommer ut med dobbelt så mye som det jeg trenger.

Så her har vi da fudge med litt mer sommerlige smaker, men fremdeles med kombinasjonen salt og søtt som jeg er så glad i! Dessuten har denne et mokkakick i bunnen og er enda mer fudgy enn sist gang. Og ser du den dypbrune fargen som nesten likner på lakris? Det kommer av selve melken! Jeg ble ganske overrasket da jeg åpnet boksen og så hvor mørk den var, men det er en del av det som er spennende med å bruke helt nye produkter!

Det høres kanskje rart ut med kaffe, sjokolade, jordbær og salte gullfisk kjeks, men stol på meg når jeg sier at det funker! Kaffe og sjokolade fungerer jo alltid sammen, og så får man et søtt og syrlig lite sting av de frysetørkede jordbærene sammen med det crunchy salte fra gullfisk-kjeksene. Nam!

De er enkle å lage også, du slenger de lett sammen på 20 minutter, ikke inkludert kjøleskapstid. Greier du ikke å vente på at den skal stivne kan du bruke den varm over iskrem!