New York cheesecake

Dette blogginnlegget er skrevet av Fredrik Solbakk Andersen fra Letsbake.no.

Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no
Foto: Fredrik Solbakk Andersen/Letsbake.no

New York cheesecake er en klassisk amerikansk ostekake bakt i ovnen. Dette er min favorittostekake. Den er kremete, og med en utrolig god og crispy kjeksbunn. Prikken over i’en er rømmetoppingen. Den gir en enda mer kremete konsistens, som gjør seg utrolig godt til den sprø bunnen. Hvis du er glad i ostekaker, burde du absolutt teste denne oppskriften, den er virkelig fantasisk!

Jeg lagde denne kaken i en 15 cm springform, dersom du skal lage i en større form må du doble oppskriften. I tillegg er det viktig at alle ingrediensene er romtempererte, for røren kan lett skille seg.

Lykke til!