Ostekaker er alltid en vinner på kakebordet. Dette er en nydelig, sukkerfri variant som har en spennende bunn og en kremete, søt og syrlig ostekrem på toppen. Kaken skal ikke stekes.
1 porsjon gir ca. 10 stk.
Ha havregryn, mandler og dadler i en kjøkkenmaskin. Kjør det til det samler seg.
Tilsett smeltet smør og bland det sammen.
Ha deigen i en springform, ca. 20 cm, med bakepapir i bunnen.
Rør sammen kesam, kremost, Sukrin og vaniljesukker.
Mos bringebær med en gaffel eller i en kjøkkenmaskin og bland inn melis. Tilsett bringebær og saften fra limen. Smak til med mer sukrinmelis om nødvendig.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann, ca. 5 minutter. Klem ut vannet og rør dem ut i kokende vann og hell det i en tynn stråle i blandingen.
Hell blandingen over ostekakebunnen. Sett formen kjølig over natten.
Pynt kaken med friske bringebær og strø litt melis på toppen før servering.
ingredienser
Directions
Ha havregryn, mandler og dadler i en kjøkkenmaskin. Kjør det til det samler seg.
Tilsett smeltet smør og bland det sammen.
Ha deigen i en springform, ca. 20 cm, med bakepapir i bunnen.
Rør sammen kesam, kremost, Sukrin og vaniljesukker.
Mos bringebær med en gaffel eller i en kjøkkenmaskin og bland inn melis. Tilsett bringebær og saften fra limen. Smak til med mer sukrinmelis om nødvendig.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann, ca. 5 minutter. Klem ut vannet og rør dem ut i kokende vann og hell det i en tynn stråle i blandingen.
Hell blandingen over ostekakebunnen. Sett formen kjølig over natten.
Pynt kaken med friske bringebær og strø litt melis på toppen før servering.