Punsjeboller

Trill små punsjeboller når du har lyst på en liten godbit til kaffen. Vi brukte rester etter julekakene, men bruk gjerne rester av formaker eller langpannekaker.

ForfatterAnita BakkerFotoSvein Brimi

Kategori, VanskelighetsgradEnkel

Mengde1 Porsjon
Forb. tid20 minutterTotal tid20 minutter

Ca. 30 stk.

 300 g kakerester
 100 g smør
 125 g melis
 4 ss kakao
 3 eggeplommer
 2 ss rom
 kakao, kokos eller strøssel til pynt

1

Smuldre opp kakerestene så fint som mulig.

2

Pisk sammen mykt smør og melis.

3

Rør inn kakao og eggeplommer.

4

Ha i kake­smulene og rom og bland til du får en jevn og fast deig.

5

Form små boller og rull dem i kakao, kokos eller strøssel.

6

Sett punsjebollene kaldt til de har stivnet og skal serveres.

ingredienser

 300 g kakerester
 100 g smør
 125 g melis
 4 ss kakao
 3 eggeplommer
 2 ss rom
 kakao, kokos eller strøssel til pynt

Directions

1

Smuldre opp kakerestene så fint som mulig.

2

Pisk sammen mykt smør og melis.

3

Rør inn kakao og eggeplommer.

4

Ha i kake­smulene og rom og bland til du får en jevn og fast deig.

5

Form små boller og rull dem i kakao, kokos eller strøssel.

6

Sett punsjebollene kaldt til de har stivnet og skal serveres.

Punsjeboller
503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 595549


Varnish cache server