Rosa hjertekake

Rosa hjertekake

Denne kaken er perfekt til barnebursdag eller jentekvelden...

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Sukkerbrød

8 stk

egg

325 g

sukker

2 ss

vann

240 g

hvetemel

1 ts

Vanilla bean paste

Fyll

400 ml

kremfløte

100 g

melis

0.5 porsjon

vaniljekrem

1 stk

banan

1 dæsj

Hjemmelaget bringebærsyltetøy

1 dæsj

hakket mørk sjokolade

Pynt

1 porsjon

Fluffy vaniljefrosting

1 dråpe

Rosa karamellfarge

Slik gjør du det:

Slik lager du sukkerbrød
Sett stekeovnen på 180 °C. Til denne kaken trenger du en stor hjerteform på 20 cm og lite til 11 cm.
Pisk egg og sukker i 10 minutter til massen er luftig og fin.
Skru mikseren med til lav hastighet og tilsett vannet.
La mikseren gå i 15 minutter til massen blir seig.
Sikt i det tørre, litt av gangen. Ikke rør, men løft melet veldig forsiktig inn med en slikkepott. Hold bollen litt på skrå. Da beholder du luften i røren.
Fordel røren i begge formen
Stek det i cirka 20 -25 minutter, steketiden kommer litt an på oven din!
Avkjøl kaken i formen.
Fyll
Lag vaniljekrem som du finnerher.
Pisk kremfløte sammen med melis luftig.
Tilsett halvparten av vaniljekrem og vend det godt sammen.
Del hvert hjerte i tre lag.
Brer hjemmelaget bringebær syltetøy, på dem første to bunner, fyll denne kake med vaniljekrem, banan, sjokolade biter,Du kan selvfølgelig fylle det med alt du liker best og bruke bringebær og jordbær istedenfor banan.
Når kaken er fylt, dekke hele kaken med et tynt lag krem, dekk begge kaken med plastfolie og sett det kald noen timer, eller natten over.
Slik pynter du kaken
Lag Manuelas fluffy Vanilla frosting som du finnerher, tilsett noen dråper rosa farge.
Dekk hver hjertekake med kremen og bre det godt over hele kaken.
Plasserden minste hjertekaken på toppen av det andre hjertet.
Dekorer kanten av hver hjerteform med søte champagne bubbles.
Så er den klar til å servere!
Denne kaken er fantastisk godt i smak, og smakskombinasjonen med banan, bringebærsyltetøy, mørk sjokolade og masse vaniljekrem gjør smaken bare magisk!