Disse er nesten like vakre som et smykke! Til denne oppskriften trenger du et rosettbakkelsjern.
1 porsjon gir ca. 40 stk.
Bland sammen hvetemel, egg, melk, smeltet, avkjølt smør og sukker, og la røren svelle i ca. 20 minutter.
Varm smulten. Dypp jernet i det varme fettet først og deretter i røren. Pass på så røren ikke kommer over kanten på jernet. Hold jernet i smulten til kakene er gylne. Løs kakene forsiktig
fra jernet med en gaffel.
La kakene renne av seg på et fettsugende papir, for eksempel fra en kjøkkenrull.
ingredienser
Directions
Bland sammen hvetemel, egg, melk, smeltet, avkjølt smør og sukker, og la røren svelle i ca. 20 minutter.
Varm smulten. Dypp jernet i det varme fettet først og deretter i røren. Pass på så røren ikke kommer over kanten på jernet. Hold jernet i smulten til kakene er gylne. Løs kakene forsiktig
fra jernet med en gaffel.
La kakene renne av seg på et fettsugende papir, for eksempel fra en kjøkkenrull.