Rullekake er en av de virkelig raske kakene, og når den er så til de grader fylt av godsaker, holder det ikke med bare et stykke. Skei ut!
Ca. 12 biter/1 rullekake
Visp egg og sukker til stiv eggedosis.
Sikt i det tørre og bland forsiktig med en slikkepott.
Dekk langpannen med bakepapir og bre røren jevnt utover.
Stek kaken midt i ovnen ved 200° i ca. 12 min, til den så vidt har stivnet.
Hvelv den stekte kaken på sukret matpapir og la langpannen ligge over til kaken er avkjølt.
Visp sammen romtemperert kremost, melis og frøene fra en halv vaniljestang til en smidig krem. Visp kremfløten stiv og vend den inn i ostekremen. Sett kremen kjølig.
Ha alle ingrediensene til toffésausen i en kjele og varm forsiktig opp. Fyll kaken, enten som en rullekake eller som en firkantet kake, med ostekrem og drypp toffésausen over.
ingredienser
Directions
Visp egg og sukker til stiv eggedosis.
Sikt i det tørre og bland forsiktig med en slikkepott.
Dekk langpannen med bakepapir og bre røren jevnt utover.
Stek kaken midt i ovnen ved 200° i ca. 12 min, til den så vidt har stivnet.
Hvelv den stekte kaken på sukret matpapir og la langpannen ligge over til kaken er avkjølt.
Visp sammen romtemperert kremost, melis og frøene fra en halv vaniljestang til en smidig krem. Visp kremfløten stiv og vend den inn i ostekremen. Sett kremen kjølig.
Ha alle ingrediensene til toffésausen i en kjele og varm forsiktig opp. Fyll kaken, enten som en rullekake eller som en firkantet kake, med ostekrem og drypp toffésausen over.