En god, gammel slager til kakeboksen før jul. Lekre småkaker som er knasende gode!
1 porsjon gir ca. 40 stk.
Ha romtemperert smør i bakebollen, tilsett melis og hvetemel. Hold igjen litt på melet så deigen ikke blir for hard.
Del deigen i to, og bland kakao i den ene delen.
Trill ut to hvite og to brune fingertykke pølser. Legg en hvit og en brun pølse på hverandre, legg de fire pølsene inntil hverandre. Trykk lett sammen og skjær i tynne skiver. Trykk dem gjerne litt sammen og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca. 10 minutter. Avkjøles på rist. Oppbevares i tett boks. Eventuelt kan de fryses.
ingredienser
Directions
Ha romtemperert smør i bakebollen, tilsett melis og hvetemel. Hold igjen litt på melet så deigen ikke blir for hard.
Del deigen i to, og bland kakao i den ene delen.
Trill ut to hvite og to brune fingertykke pølser. Legg en hvit og en brun pølse på hverandre, legg de fire pølsene inntil hverandre. Trykk lett sammen og skjær i tynne skiver. Trykk dem gjerne litt sammen og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca. 10 minutter. Avkjøles på rist. Oppbevares i tett boks. Eventuelt kan de fryses.