Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

Hei alle sammen,
For meg er helg synonymt med kos, noe som ofte medfører et godt inntak av sjokolade … Sjekk denne oppskriften på herlige kjeks, S’mores Cookies!
Jeg sier bare Oh là là … Her kommer oppskriften.

S’mores Cookies (cirka 20 stk)
Kjeksene:
- 100 g lysebrunt sukker
- 170 g usaltet smør
- 2 ss honning
- 190 g hvetemel
- 40 g fullkornshvetemel
- ¼ ts salt
- 1 ts kanel
Fyll:
- White cloud frosting
- 100 g mørk sjokolade
Ha sukker, smør og honning i en mikserbolle og visp til det ikke lenger er klumper i smøret.

Sikt i mel (begge sorter), salt og kanel. Rør videre til melet er godt blandet inn.

Ta to ark bakepapir, legg deigen mellom dem og kjevle den flat.
Vil du ha kjeksene supertynne kan du dele deigen i to og bruke ytterligere to ark med bakepapir.
Legg deigen i kjøleskapet i 30–60 minutter, fremdeles mellom bakepapirarkene.
Sett stekeovnen på 180°C .
Ta deigen ut av kjøleskapet og trykk ut så mange kjeks du kan med en utstikker.

Legg dem på en bakepapirkledd bakeplate og strø over litt sukker.


Stek kjeksene i 10–12 minutter (ikke bruk varmluft).
Avkjøl kjeksene helt.

Lag marengsfrostingen – du finner oppskriften her. Ha 1–2 ss på annenhver kjeks og bruk en crème brûlée-brenner og brenn toppen av marengsen littegrann.
Smelt sjokolade over et vannbad og ringle en spiseskje med sjokolade over marengsfrostingen.
Let the chocolate fun begin …


Legg en annen kjeks på toppen.

Så er det bare å nyte disse herlighetene, husk å dele med dem rundt deg.
Ha en flott dag videre alle sammen.
