Snickerskake med Smash

Bilder og tekst: Manuela Kjeilen / passionforbaking.com/no

Hei alle dere
Jeg lagde en Snickerskake i dag, toppet den med Smash sjokolade som jeg har synes er så god. Du kan også lage den uten! Smaken av peanøttkake, en lys sjokoladekaramell-krem og pisket krem er nok i denne kaken.

Vil du likevel toppe den med Smash, knus den istedenfor da blir det lettere å skjære kaken pent og å spise den.

Snickerskake

  • peanøttkakebunn, hent oppskrift →her
  • ½ porsjon lys sjokoladefuge hent oppskrift →her eller mørk fudge sjokoladekrem hent oppskrift →her
  • 2 ½ dl kremfløte
  • 1 pose smash, kan sløyfes, se tips lengre ned↓

Slik gjør du

  • Lag peanøttkaken, du finner oppskrift og fremgangsmåte →her
  • Lag sjokoladekremen mens kaken er i ovnen. Lys sjokoladekrem, hent oppskrift →her
  • For mørk sjokoladekrem, hent oppskrift →her
  • Når sjokoladekremen har tyknet nok, fordel sjokoladekremen over peanøttkaken.
  • Knus helst smashen som skal inni kaken, det var litt vanskelig å skjære og spise med hele Smash.
  • Pisk kremfløte til en bløt eller stiv krem og brer det over kaken.
  • Pynt evt. toppen med mer (knust)smash.
  • Sett gjerne kaken litt kald før du serverer den, smaken setter seg enda bedre.
  • Server og nyt.

God helg dere, klem fra meg
Love Manuela