Bilder og tekst: Manuela Kjeilen / passionforbaking.com/no
Hei alle dere
Jeg lagde en Snickerskake i dag, toppet den med Smash sjokolade som jeg har synes er så god. Du kan også lage den uten! Smaken av peanøttkake, en lys sjokoladekaramell-krem og pisket krem er nok i denne kaken.
Vil du likevel toppe den med Smash, knus den istedenfor da blir det lettere å skjære kaken pent og å spise den.
Snickerskake
- peanøttkakebunn, hent oppskrift →her
- ½ porsjon lys sjokoladefuge hent oppskrift →her eller mørk fudge sjokoladekrem hent oppskrift →her
- 2 ½ dl kremfløte
- 1 pose smash, kan sløyfes, se tips lengre ned↓
Slik gjør du
- Lag peanøttkaken, du finner oppskrift og fremgangsmåte →her
- Lag sjokoladekremen mens kaken er i ovnen. Lys sjokoladekrem, hent oppskrift →her
- For mørk sjokoladekrem, hent oppskrift →her
- Når sjokoladekremen har tyknet nok, fordel sjokoladekremen over peanøttkaken.
- Knus helst smashen som skal inni kaken, det var litt vanskelig å skjære og spise med hele Smash.
- Pisk kremfløte til en bløt eller stiv krem og brer det over kaken.
- Pynt evt. toppen med mer (knust)smash.
- Sett gjerne kaken litt kald før du serverer den, smaken setter seg enda bedre.
- Server og nyt.
God helg dere, klem fra meg
Love Manuela