Vaniljekake i langpanne

Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

PicMonkey Collage
Alle foto: Manuela Kjeilen/passionforbaking.com

Hei alle sammen.

Her er oppskriften på en deilig vaniljekake i langpanne som er toppet med vaniljekrem, kremfløte, ristede pekannøtter og ristet kokos. Denne kaken er saftig og sååå god.

Oppskriften finner du samlet nederst i blogginnlegget.

Vanilla Sheet Cake

115 g usaltet smør

230 g sukker

3 store egg

1 ts. vaniljeekstrakt

280 g mel

2 ts. bakepulver

3/4 ts. natron

250 ml rømme eller surmelk

Ca. 5-6 dl vaniljekrem

3 dl kremfløte

pekannøtter og kokos

Pisk smør og sukker fluffy, tilsett et egg om gangen og ved siste egg tilsetter du vaniljeekstrakt.

E95A1781

Sikt inn mel, bakepulver og natron. Tilsett rømme eller surmelk og miks til alt er godt blandet.

E95A1796

Bland det forsiktig sammen på laveste hastighet eller med slikkepott.

E95A1803

Legg bakepapir i en langpanne, og bre røren utover.

E95A1812

Stek det hele på 180 grader i 30 minutter.

E95A1818

La kaken avkjøles.

E95A1926

Legg kokos og pekannøtter på et bakebrett og sett det i ovnen på 180 grader i cirka 10 minutter.

Jeg brukte 75 gram kokos og 75 g pekannøtter.

E95A2638

Bre vaniljekremen over kakebunnen.

E95A2641

Pisk så kremfløte og bre den over også.

E95A2645

Jeg drysser over ristet kokos og pekannøtter, og i tillegg litt sjokolade….

E95A2647

Så er det bare å nyte og dele med dem rundt deg.

E95A2769

 

Håper du ble fristet til å prøve!
Logo2-Manuela-212