Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

Hei alle sammen.
Her er oppskriften på en deilig vaniljekake i langpanne som er toppet med vaniljekrem, kremfløte, ristede pekannøtter og ristet kokos. Denne kaken er saftig og sååå god.
Oppskriften finner du samlet nederst i blogginnlegget.
Vanilla Sheet Cake
115 g usaltet smør
230 g sukker
3 store egg
1 ts. vaniljeekstrakt
280 g mel
2 ts. bakepulver
3/4 ts. natron
250 ml rømme eller surmelk
Ca. 5-6 dl vaniljekrem
3 dl kremfløte
pekannøtter og kokos
Pisk smør og sukker fluffy, tilsett et egg om gangen og ved siste egg tilsetter du vaniljeekstrakt.
Sikt inn mel, bakepulver og natron. Tilsett rømme eller surmelk og miks til alt er godt blandet.
Bland det forsiktig sammen på laveste hastighet eller med slikkepott.
Legg bakepapir i en langpanne, og bre røren utover.
Stek det hele på 180 grader i 30 minutter.
La kaken avkjøles.
Legg kokos og pekannøtter på et bakebrett og sett det i ovnen på 180 grader i cirka 10 minutter.
Jeg brukte 75 gram kokos og 75 g pekannøtter.
Bre vaniljekremen over kakebunnen.
Pisk så kremfløte og bre den over også.
Jeg drysser over ristet kokos og pekannøtter, og i tillegg litt sjokolade….
Så er det bare å nyte og dele med dem rundt deg.
Håper du ble fristet til å prøve!