Yoghurtostekake med ananas

Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Ostekake med lettere fyll av kremost og yoghurt naturell. Vispet creme fraiche på toppen. Ananassirup både i ostefyllet og som pynt på toppen av ostekaken.
Foto: Svein Brimi

Det er gøy med nye kakeoppskrifter!

Særlig når de inneholder nye, spennende smakskombinasjoner!

Denne kaken her ser virkelig nydelig ut. Den lages med et ostefyll som består av både kremost og yoghurt naturell, som gjør den lettere enn ostekaker flest. Den lett syrlige smaken balanseres på en fin måte med vispet creme fraiche på toppen. Men det som særlig gjør denne ostekaken helt spesiell er ananassirupen! Denne består av biter fersk ananas som varmes i en herlig lake laget av sirup, sukker og sitronsaft. Ananassirupen brukes både i ostefyllet og som pynt på toppen av kaken.

Så herlig, tropisk drøm av en ostekake!

Denne ostekaken må bare lages!