Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com. Alle foto: Manuela Kjeilen.
Elsker du pistasjnøtter eller pistasjiskrem, da er dette den perfekte kremen for deg. Denne kremen smaker akkurat som pistasjiskrem, og er fantastisk god.
Denne kremen er perfekt til fyll i kaker, eller til å toppe cupcakes med.
Luftig pistasjkrem
5 dl kremfløte, kald
225 g mascarpone, kald
1,5 dl melis
1 ts vaniljesukker
100 g pistasjnøtter, usaltede og finmalte
Fremgangsmåte
I en stor bolle, pisk kald kremfløte, kald mascarpone, melis, og vanilje sammen til en luftig krem. Tilsett finmalte pistajnøtter, vend om med en slikepott. Pistasjkremen er klar til bruk.
TIPS: Synes du at kremen er litt for tjukk? Tilsett litt mer kald kremfløte, og vend den inn med en slikkepott!