LUFTIG PISTASJKREM

Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com. Alle foto: Manuela Kjeilen.

Elsker du pistasjnøtter eller pistasjiskrem, da er dette den perfekte kremen for deg. Denne kremen smaker akkurat som pistasjiskrem, og er fantastisk god.

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Denne kremen er perfekt til fyll i kaker, eller til å toppe cupcakes med.

Luftig pistasjkrem

5 dl kremfløte, kald

225 g mascarpone, kald

1,5 dl melis

1 ts vaniljesukker

100 g pistasjnøtter, usaltede og finmalte

Fremgangsmåte

I en stor bolle, pisk kald kremfløte, kald mascarpone, melis, og vanilje sammen til en luftig krem. Tilsett finmalte pistajnøtter, vend om med en slikepott. Pistasjkremen er klar til bruk.

TIPS: Synes du at kremen er litt for tjukk? Tilsett litt mer kald kremfløte, og vend den inn med en slikkepott!

 

 

 

Kommentarer

Annonse:

Pynt