Pasjonsfrukt curd med hint av vanilje

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.

Curd Bakelyst 2

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Du har kanskje hørt om lemon curd? En søt, syrlig og mektig krem som lages med både egg og smør, og som kan brukes til for eksempel fyll i rullekake eller bløtkake.

Her får du pasjonsfrukt curd med et hint av vanilje. Det er den samme tykke fløyelsmyke konsistensen som ved lemon curd, men med en god dose ekte vaniljefrø, og en nydelig tropisk smak som trollbinder smaksløkene. Dette er virkelig solskinn på boks!

Pasjonsfrukt curd: Samme tykke fløyelsmyke konsistens som ved lemon curd, men med en god dose ekte vaniljefrø, og en nydelig tropisk smak.

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Bruk den på iskrem, som fyll i kremkaker, over vafler, på toast, og mer enn gjerne sammen med sjokolade!