Hjemmelaget karamellpuddingAv Kristin JøtunKaramellpudding er en vinner på dessertbordet, og det er ikke vanskelig å lage. Et tips til en vellykket pudding er å være tålmodig når du lager karamellen. Karamellpuddingen må lages minst ett døgn før den skal serveres.Riskrem med rødsausAv Kristin JøtunRekk opp hånden den som skal ha riskrem til dessert i julen! Dette er en av de absolutt mest populære juledessertene. Selveste smaken av jul!Marmorerte pikekyssAv Nadin Martinuzzi/SentralenSprø, søte pikekyss i ulike fargenyanser og med fine striper er lekker kakepynt. Lag nå, legg i tett boks, og du har kakepynt i lang tid fremover!MarshmallowsAv Kristin JøtunDeilig, hjemmelaget marshmallows! Her har vi laget en vri med kjeksbunn. Har du lyst, kan du også dyppe den i sjokolade og kokos eller tilsette litt bringebærsmak og rosa konditorfarge.MandelnougatAv Kristin JøtunDeilig konfekt som er enkel å lage og som virkelig smelter på tungen. Bedre enn dette får du nesten ikke!Jordbær dyppet i sjokoladeAv Kristin JøtunNydelig til champagne og fint som kakepynt. Men de er også veldig gode til en kopp kaffe.Fløtekarameller med mandlerAv Kristin JøtunDisse er like gode, om ikke bedre, enn de du får kjøpt i butikken. Så kok gjerne dobbel porsjon når du først er i gang! Superfine julegaver!