Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com. Alle foto: Manuela Kjeilen.
Sjokoladesnacks
- 50 g usaltet smør
- 200 g brunt sukker
- 225 g vanlig hvitt sukker
- 125 ml honning
- 200 ml fløte
- 1/8 ts salt
- 100 g belgisk bitter sjokolade
- 100 g belgisk melkesjokolade
- 100 g hasselnøtter eller macadamianøtter
- 100 g Honey Puffs (frokostblanding)
- 60 g kokos
Ha smør, begge typer sukker, honning, fløte og salt i en kjele. Sett kjelen på platen og varm blandingen til den begynner å boble. La det boble 3 minutter mens du rører hele tiden.
Ta kjelen fra platen og rør inn begge typer sjokolade. Sett kjelen tilbake på platen på lav varme i cirka 2 minutter, eller til du ser at sjokoladen er helt smeltet.
Tilsett nøtter og honey puffs.
Hell det hele i en 20 cm lang langpanne som du har kledd med bakepapir, og strø litt kokos på toppen.
Sett langpannen kaldt i noen timer. Skjær i biter og nyt!
Deilig sjokoladekonfekt!
With love from Bergen.
Ønsker dere alle en fantastisk helg når den kommer, kos dere masse.
Varme klemmer fra meg til deg.