Sjokoladesnacks med honnikorn og kokos

 

Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com. Alle foto: Manuela Kjeilen. 

 

E95A1551

Sjokoladesnacks

  • 50 g usaltet smør
  • 200 g brunt sukker
  • 225 g vanlig hvitt sukker
  • 125 ml honning
  • 200 ml fløte
  • 1/8 ts salt
  • 100 g belgisk bitter sjokolade
  • 100 g belgisk melkesjokolade
  • 100 g hasselnøtter eller macadamianøtter
  • 100 g Honey Puffs (frokostblanding)
  • 60 g kokos

Ha smør, begge typer sukker, honning, fløte og salt i en kjele. Sett kjelen på platen og varm blandingen til den begynner å boble. La det boble 3 minutter mens du rører hele tiden.

E95A8979

Ta kjelen fra platen og rør inn begge typer sjokolade. Sett kjelen tilbake på platen på lav varme i cirka 2 minutter, eller til du ser at sjokoladen er helt smeltet.
Tilsett nøtter og honey puffs.

E95A8983

E95A8986

E95A8989

Hell det hele i en 20 cm lang langpanne som du har kledd med bakepapir, og strø litt kokos på toppen.

Sett langpannen kaldt i noen timer. Skjær i biter og nyt!

E95A8993

Deilig sjokoladekonfekt!

E95A1505

With love from Bergen.

E95A1551

Ønsker dere alle en fantastisk helg når den kommer, kos dere masse.

Varme klemmer fra meg til deg.