De beste cookiesene

De beste cookiesene

Smaken av disse minner meg om barndommen.

Oppskrift av: Leif Inge Bårdsen

Ingredienser

225 g

smør

100 g

sukker

1 stk

egg

325 g

mel

0.5 ts

natron

300 g

sjokade

Slik gjør du det:

Brunt sukker, sukker og smør røres hvitt. Tilsett litt og litt egg. Skrap kanten slik at alt blandes godt. Ha så i natron og vaniljesukker. Pisk godt.
Ha melet og sjokoladen i smørblandingen. Røres inn forsiktig til det er godt blandet.
Ta så deigen oppå et bakepapir. Rull den til en pølse. Pakk den inn i bakepapiret og folie. Legg den i kjøleskapet for å avkjøle den slik at den blir litt fastere og lettere å jobbe med. Gjør klar to stekebrett med bakepapir.
Skjær så skiver av pølsen og sett dem på brettet. Ha god avstand. De vil flyte ut litt. Stekes på 180 grader i ca 12-15 min til de er lett gyldne.