Brownie med bær – uten melk og gluten

Dette blogginnlegget er skrevet av Kathrine Kragøe Skjelvan fra Glutenogmelkefri.com

brownie
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Kombinasjonen av bitter sjokolade og friske bær er uslåelig!

Liker du ikke blåbær kan du bruke kun bringebær, eller du kan du bytte dem ut med for eksempel salte peanøtter eller andre nøtter du liker – mulighetene er mange!

En dæsj chili er heller ikke å forakte.

Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

For at kaken skal være melkefri må du finne en sjokolade som er uten melk, jeg bruker Coop mørk kokesjokolade fordi den er så lett å få tak i og smaker godt uten å være for bitter. Det finnes flere, men les innholdsfortegnelsen!

Denne kaken kan varieres i det uendelige, og jeg brukte den som kakebunn i min egen bryllupskake – da med bringebærfromasj i midten.