Hopp til hovedinnhold
Brownies-kjeks med sjokoladebiter

Brownies-kjeks med sjokoladebiter

Disse kjeksene smelter på tunga.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

40 g

smør

2 stk

egg

150 g

sukker

1 ts

Vaniljeekstrakt

0.5 ts

bakepulver

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 180 °C
Smelt 200 gram sjokolade sammen med smøret over vannbad.
Ha egg, eggeplomme, sukker og vanilje i en mikserbolle og pisk det i 15 minutter.
Sikt mel og bakepulver sammen.
Sikt melblandingen i eggedosisen og rør inn sjokoladeblandingen og resten av sjokoladen,hakket i småbiter.
La røren hvile 10 minutter. Legg spiseskjefuller av røren ut over en bakeplate.
Stek i 9–10 minutter. Jeg pleier å bruke varmluft.
La kjeksene avkjøles helt.