Brownies med valnøtter

Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Levert av: Anita Bakker. Foto: Svein Brimi

Levert av: Anita Bakker. Foto: Svein Brimi

Er brownies verdens mest bakte sjokoladekake? Jeg tror nok det!

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Det geniale med brownies er enkelheten. Dette er kake som absolutt alle kan klare å bake!  Smile

Ekte brownies skal ha rik sjokoladesmak og bløt konsistens, så det er viktig å ikke steke kaken for lenge. Brownies skal virke litt ustekte i midten når de tas ut av ovnen. Etter en stund i kjøleskapet vil kaken stivne, og det blir lett å få kaken ut av formen og delt i firkanter.

Denne oppskrifter inneholder valnøtter, som jeg synes er et must i brownies, men vil du ha nøttefri kake, er det bare å droppe valnøttene.

Brownies er fine å fryse, og de tiner raskt!

Se flere gode oppskrifter på brownies her:

Brownies med hvit sjokolade og pistasjnøtter.

Mokkabrownie uten sukker, mel og melk.

Slik lager du perfekte brownies.

Kommentarer

Annonse:

Kaker Sjokolade