Chocolate Chocolate Chip Cookies

Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com. Alle foto: Manuela Kjeilen. 

PicMonkey Collage

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Hei alle sammen. Liker du mine chocolate chip cookies, og er glad i sjokolade, så kommer du til å elske disse… Her kommer oppskriften, enjoy!

5B7C5618

Chocolate Chocolate Chip Cookies (ca 35 cookies)

  • 450 g mørk sjokolade
  • 60 g smør
  • 70 g mel
  • 1/2 ts. bakepulver
  • 1/4 ts. salt
  • 4 store egg (romtemperert)
  • 350 g sukker
  • 1 ts. vaniljeekstrakt
  • 300 g sjokoladeknapper
  • 100 g valnøtter

Begynn med å smelte sjokolade og smør over vannbad.

5B7C5392

Sett det til side så lenge.

5B7C5438

Nå mikser du sammen sukker, egg og vanilje.

5B7C5401

Miks til det er helt fluffy, cirka 5 minutter.

5B7C5425

I mellomtiden siktes mel, bakepulver og salt godt sammen.

5B7C5399

Ta fram sjokoladeknapper og valnøtter.

5B7C5488

Når eggedosisen er ferdig pisket er det på tide å tilsette den smeltede sjokoladen.

5B7C5514

Tilsett også melblandingen og bland det godt sammen.

5B7C5519

Tilsett valnøtter og sjokoladeknapper.

5B7C5553

Ha blandingen over i en stor skål, dekk til med plastfolie og sett den i kjøleskapet i minst 30 minutter.

5B7C5565

Etter 30 minutter, bruk en iskremskje og lag små kuler.

5B7C5600

Legg sjokoladekulene opp på en bakeplate med bakepapir. Stekes i en forvarmet ovn på 180 grader i cirka 9 minutter. Jeg bruker varmluft, men det går like greit uten.

5B7C5608

La dem avkjøles litt.

5B7C5618

Disse kjeksene kan du oppbevare i en tett kakeboks i minst 4 dager.

5B7C5736

Milk & Cookies = Yumminess

Håper dere ble fristet! Happy baking you all. Varme klemmer fra meg til deg!

PicMonkey Collage

Logo-1

Kommentarer

Annonse:

Allergivennlig Sjokolade Smått og godt