Crazy crazy cake uten gluten, egg og melk

Crazy crazy cake uten gluten, egg og melk

Skal du lage en eneste gluten, melk og eggfri* kake er dette kaka du skal prøve deg på; en gluten og melkefri crazycake med syrlig og søt ostekrem med kakaoi på toppen. Dette er ikke slankekost - bare veldig godt!

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
60 minutter
Kake

Ingredienser

2 dl

sukker

3 dl

Schär bread mix

3 ss

kakao

1 ts

natron

2 dl

vann

6 ss

Matolje

1 ts

eddik

Ostekrem

100 g

Smøremyk rapskokos

250 g

melis

1 stk

Tofutti creamy spread melkefri smøreost

2 ss

kakao

Slik gjør du det:

Bland alt det tørre godt. Bland så det våte og rør det kjapt sammen. Ha røren over i en rund form med bakepapir i bunnen. Stek på 180 grader i ca 30 minutter.
Bland alle ostekremingrediensene i en bolle og bland godt. Smak til med kakao til du får ønsket smak.
La kaken avkjøles helt før den løsnes fra forma og glasuren has over.
*Kaka er fri for tilsatt egg, melk og gluten, men merk at jeg dessverre ikke har helt oversikt over hvorvidt de øvrige ingrediensenever trygge for eggallergikere.