Lager du delfiakake med marsipan er den glutenfri, og bytter du ut marsipanen og ev. nøtter, kan du servere den til nøtteallergikere.
1 kake
Kle en 1½ l stor, smurt form med matpapir.
Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett kaffe. Smelt delfiafettet over svak varme.
Visp eggedosis av egg og sukker. Tilsett sjokoladen og bland godt. Tilsett litt og litt delfiafett under stadig omrøring
og visp godt til en jevn røre.
Legg røre lagvis i formen sammen med geletopper, nougat, valnøtter og marsipan.
Pynt med geletopper til slutt.
Sett kaken på et kaldt sted til den er stiv. Delfiakake har god holdbarhet i kjøleskap, men kan også fryses.
ingredienser
Directions
Kle en 1½ l stor, smurt form med matpapir.
Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett kaffe. Smelt delfiafettet over svak varme.
Visp eggedosis av egg og sukker. Tilsett sjokoladen og bland godt. Tilsett litt og litt delfiafett under stadig omrøring
og visp godt til en jevn røre.
Legg røre lagvis i formen sammen med geletopper, nougat, valnøtter og marsipan.
Pynt med geletopper til slutt.
Sett kaken på et kaldt sted til den er stiv. Delfiakake har god holdbarhet i kjøleskap, men kan også fryses.