Dette blogginnlegget er skrevet av Berit Nordgarden fra Søtsiden.no

Enkel. Rask. Vanvittig god. Dette er en no-brainer, spør du meg. Bare bak den.
Jeg kaller den Straight Up, fordi her er det ingenting ekstra for å pynte eller komplisere. Det er en liten og tett konfektkake, som gjerne kan serveres helt alene, eventuelt bare med et lite melisdryss, men du kan også legge f.eks. bringebær på toppen tett i tett – voilá!
Utseendet er virkelig ikke poenget med kaka, ja den kan faktisk bli ganske stygg denne her, men jeg kan love det at hadde den vært gusjegrønn og paddeflat så hadde jeg elsket den uansett. Det er kanskje fordi den består hovedsakelig av deilig 55% sjokolade, smør og brunt sukker. Du kan bruke hvilken sjokoladeprosent du vil, naturligvis. 55% er bare min favoritt til denne kaka. Jeg bruker Valrhona eller Callebaut.
Servér med en dæsj usøtet pisket kremfløte. Det blir helt perfekt.
TIPS: tilsett espresso kaka for en mokkatouch. Det er alltid godt syns jeg. Da bare lager du en liten og sterk espresso-shot og tilsetter den sammen med sjokoladen og smøret, og legg til en ss hvetemel ekstra.