Glutenfri opp ned-kake med krem og hasselnøtter

Dette blogginnlegget er skrevet av Eirin Adriane Jørgensen fra Easybreezyglutenfri.blogg.no.

Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no
Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no

Kaken er messy, og kommer til å bli sølete når man skjærer i den. Jeg syns det er en del av sjarmen med den! En kake som folk ikke er redd for å skjære av fordi den er for pen, er en kake som er oppspist før du har snudd deg!

Opp ned-kake er en sukkerbrødlignende kake med kakao i, vaniljekrem i midten og en topp med deilige karamelliserte hasselnøtter! Hemmeligheten er å legge hasselnøttene på bunnen sammen med masse smør og sukker og snu kaken rundt når den er ferdig.

Overraskelsen med grovt hakket sjokolade i midten gjør at dette virkelig kommer til å bli en slager på kakebordet.